Compagnie Charlie

DE COMPAGNIE

COMPAGNIE CHARLIE IS EEN BRUSSELS THEATERGEZELSCHAP MET EEN VOORLIEFDE VOOR FYSIEKE HUMOR EN SLAPSTICK.

Het plezier bij het kijken naar de absurde knokpartijen en de jachtige achtervolgingen, de dwaze ongelukken, de gewaagde stunts en natuurlijk het tijdloze gooien met borden en taarten door artiesten als Charlie Chaplin, Buster Keaton, Harold Lloyd, Laurel & Hardy, the Marx brothers, Jacques Tati, the Three Stooges, Abbott & Costello, Lewis & Martin, Tommy Cooper, Rowan Atkinson, Monty Python en vele anderen ligt aan de basis van Compagnie Charlie.
Geïnspireerd door deze coryfeeën, opgeleid als acteur volgens de pedagogie van Jacques Lecoq én aangepord door onze eigen idiotie, leggen we ons één taak op: het publiek en onszelf aan het lachen brengen.

SHOWS

PEEK-A-BOO !

Peek-a-Boo! is een straattheatervoorstelling voor jong en oud, een boksmatch vol kluchtige acrobatie en onweerstaanbare slapstick. De voorstelling -in een authentieke boksring- is geschikt voor grote én kleine openluchtevenementen, maar kan op verzoek ook in een zaal of in een circustent gespeeld worden.

RAKANYAK

Het is feest bij de Pašteⱪs en dus halen ze alles uit de kast. De boksring wordt een huis en dat huis verschijnt in uw achtertuin. Boga, Galli en Patasj nodigen u uit bij hen terwijl ze zich installeren bij u. Alles valt in duigen maar iedereen voelt zich thuis.

Bastou!

AGENDA

22/04/2024
Saint Chef (FR)
Show - Peek-a-Boo !
23/04/2024
Saint Hilaire de Brens (FR)
Show - Peek-a-Boo !
24/04/2024
Parmilieu (FR)
Show - Peek-a-Boo !
12/05/2024
Retie (BE)
Show - Peek-a-Boo !
18/05/2024
Entre cour et jardin, Lille (FR)
Show - " Peek-a-Boo ! "
05/07/2024
Opt
Show - " Peek-a-Boo ! "
06/07/2024
Opt
Show - " Peek-a-Boo ! "
18/08/2024
Festival Besoin d'A(i)rt Sombreffe (BE)
Show - " Peek-a-Boo ! "
08/09/2024
Opt
Show - " Peek-a-Boo ! "

Compagnie Charlie in actie!

Play Video

Trailer

Play Video

Teaser

GETUIGENISSEN

"De leukste en strafste voorstelling van het openluchtpodium, absoluut een voltreffer!"

Theater Aan Zee

"'Peek-a-Boo' is een bokswedstrijd sudderend in een heerlijke retro saus en dampend als een vergeelde kermisattractie of een stomend familiecircus uit de tijd van toen de grizzlybeer nog een rode Turkse fez droeg. Bij dit visuele vuurwerk wordt daarenboven elke handeling kundig geruggensteund door de vernuftige bruitage. De voorstelling is een sneltrein van visuele gags, clownerie, acrobatie en van voor tot achter zo vermakelijk dat de drie kwartier speeltijd in een mum voorbij is. 'Peek-a-Boo' is tegelijkertijd erg fysiek en poëtisch theater en spreekt in alle details tot de verbeelding van een heel breed publiek."

Het Nieuwsblad

CONTACT

EEN VRAAG, MEER INFORMATIE NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Compagnie Charlie vzw
54 Melkerijstraat
1070 Anderlecht (Brussels), België

charlie[at]compagniecharlie.be (algemene info)
contact[at]compagniecharlie.be (verkoop)
+32 487 44 30 67 (verkoop)